Suomi-Seura

Finland-Samfundet

Finland Society

Finland-Samfundet är en intresse- och serviceorganisation för finländare som bor i utlandet, är på väg dit eller återvänder därifrån. Finland-Samfundet har mycket att erbjuda dig. Finland-Samfundet förmedlar en aktuell Finlandsbild till utlandet och informerar om utlandsfinländarna även i Finland.

Finland-Samfundet förmedlar varje år betydande understöd till utlandsfinländska organisationer och medier.

Finland-Samfundet som bildades 1927 har ett omfattande kontaktnät över hela världen. Som medlem i Finland-Samfundet har du tillgång till den kunskap som bygger på utlandsfinländarnas egna erfarenheter och får dessutom information från finländska kulturorganisationer, myndigheter och organisationer som främjar utrikeshandeln.

Finland-Samfundet – ditt hem ute i världen.

Läs Finlandsbron genom att klicka på pärmbilden.